Når du flytter ind

Der kan være mange ting at forholde sig til, hvis du – eller en du kender – skal flytte på plejecenter. Her kan du finde mere information om, hvad du bør vide.

Når du flytter ind på Plejecenter Trekroner

Lejligheden bliver tilbudt af Roskilde Kommunes Myndighedsservice og udlejes gennem BOSJ, som også udarbejder din lejekontrakt.

Når du overtager lejligheden, udleverer servicemedarbejderen eller afdelingslederen nøgler efter aftale, der passer til hoveddøren, postkassen og lejligheden. Ekstra nøgler kan købes for pt. 360 kr. pr. styk. Døren til lejligheden kan låses indefra med vrider, og personalet har i nødstilfælde en hovednøgle til rådighed.

Når du har aftalt at flytte ind, er det vigtigt, at du kontakter afdelingslederen og afta­ler nærmere om selve flytningen. Så ved personalet, at du kommer, og kan tage godt imod dig og dine pårørende. 

Der afholdes en indflytningssamtale mellem beboer, de pårørende og kontaktpersoner. Samtalen tilstræbes at finde sted inden for den første måned. Dette er bevidst valgt så personalet har en mulighed for at lære beboeren at kende først.

Det skal du også vide noget om