Boligerne

Hvis du eller din pårørende snart skal til at flytte i plejebolig, kan du læse mere om boligtyperne på Plejecenter Trekroner herunder.

Lidt om boligerne

Den enkelte bolig har et bruttoareal på 61 m2 og et nettoareal på 41 m2. Boligen består af et stort rum, og et køkken med køleskab samt badeværelse. Der er lampeudtag ved gulv og loft i stuen til dine egne lamper, der er fastmonterede lamper i køkken, bad og stuen, samt telefonstik. Derudover er der medicinskab og værdiskab i alle lejligheder.

YouSee er leverandør på tv- og internetforbindelse, og du vælger selv, om du ønsker tv i lejligheden.

På den enkelte etage er der taget udgangspunkt i at skabe hjemlighed for beboeren. Det betyder, at vi har små enheder, hvor ca. 15 beboere deles om dagligstue, køkken og spisestue.

Trekroner plejecenter består af 3 etager, 1., 2. og 3. sal med hver ca. 30 beboere.

Hver etage har en stor balkon, som vi bruger flittigt i sommerperioden. Her har vi blomsterkummer med farverige og duftende blomster og krydderier. Vi mødes på balkonerne til kaffe, en drink eller til morgensang.  

Vi har også nogle skønne udearealer, hvor vi blandt andet spiser morgenmad om sommeren.

Derudover har vi også en legeplads til stor glæde for børn og børnebørn.

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi.

Stueetagen

Stuen er en afdeling for borgere, der har erhvervet hjerneskade. Afdelingen er en del af Trekroner Plejecenter, men med et niche-speciale inden for hjerneskadeområdet. Her er der fokus på at arbejde med rehabilitering i alle dele af livet.