Velkommen til Plejecenter Trekroner

Plejecenteret Trekroner er et stort og moderne plejecenter beliggende i naturskønt område i Roskilde i bydelen Trekroner. Vi håber, at du og dine pårørende bliver rigtig glade for at bo på Trekroner Plejecenter.

Om Plejecenter Trekroner

Plejecenteret Trekroner er et stort og moderne plejecenter beliggende i naturskønt område i Roskilde i bydelen Trekroner.

Her arbejder vi personcentreret og rehabiliterende - det er dig og dine pårørende, der træffer beslutningerne om dit liv - i et godt og trygt hjem. Vi vil helst ikke træffe beslutninger om dig - men meget hellere med dig og dine pårørende. 

Plejecenteret Trekroner er et meget aktivt hus - vi har masser af tilbud til en aktiv hverdag. Vi plejer at sige, at vi er et cykelplejehjem - for vi er meget synlige på vores rickshaws ude i bybilledet. Som led i corona pandemien er vi også blevet til et hjem, hvor sang og musik fylder meget mere. Det er blevet til en tradition, at vi nu synger fra vores balkoner.   

Vi håber, at du og dine pårørende bliver rigtig glade for at bo på Trekroner Plejecenter.

 

Med venlig hilsen

Personalet på Trekroner Plejecenter 

Plejecenter Trekroner

Trekroner plejecenter består af 4 etager, stuen, 1., 2. og 3. sal med hver ca. 30 beboere. Afdelingerne er i hverdagen opdelt i 2 små mindre enheder med ca. 15 boliger pr. afdeling. Hver mindre enhed har en hyggelig dagligstue og spisestue. 

Der er en skøn udsigt fra spisestuerne - ud over marker og Trekroner Bydel.

Der er små lokale køkkener i hver enhed, som både bruges til klargøring af måltiderne, men også til at bage, tilberede popcorn og duftende lækkerier. Dagligstuen bruges til hverdagens hyggestunder - både til at se TV, spille spil, sidde og snakke osv. 

Hver etage har en stor balkon, som vi bruger flittigt i sommerperioden. Her har vi blomsterkummer med farverige og duftende blomster og krydderier. Vi mødes på balkonerne til kaffe, en drink eller til morgensang.